20 september 2016 – Port du Bec (F)

De parking waar we samen met nog drie motorhomes stonden voor de nacht, blijkt niet de aire de campingcar te zijn. Die ontdek ik op mijn wandeling naar het strand en blijkt nog tweehonderd meter verder te liggen. Alle 37 voorziene plaatsen zijn ingenomen en men heeft nog net de ruimte om er zijn tafeltje en zetels tussen te plaatsen. Dan liever ons plekje!

Zou het seizoen van de Franse snowbirds (overwinteraars) reeds aangebroken zijn? Overal staan de camperparkings overvol.

In de late namiddag zetten we alweer eens koers richting Île de Noirmoutier. In Bouin (F) houden we halt om er enkele zoutpannen te bezichtigen.

Bouin (F)

Iets verder zien we een verleidelijke wegwijzer naar Port du Bec (F) en besluiten deze te volgen. Noirmoutier kan wachten!

Port du Bec (F)

Ook hier zijn alle voorziene plaatsen voor motorhomes reeds ingenomen. Ik heb de indruk dat het toeristisch hoogseizoen toch een beetje voorbij is en men het hier niet zo nauw meer neemt met de afgebakende camperparkings, dus zetten we ons in de rij in het verlengde ervan.

We maken nog een wandeling langs wat een heel oude vissershaven blijkt te zijn. Daarna haal ik mijn statief te voorschijn en probeer de zonsondergang mooier op foto vast te leggen dan hij werkelijk is.

Port du Bec (F)

 

Vandaag reden we 29km.

We overnachten op: W-02°04’24” / N-47°56’25”

Advertenties

Een gedachte over “20 september 2016 – Port du Bec (F)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s