Waarom?

Tot enkele jaren geleden hield ik telkens een dagboek bij op reis. Hierin noteerde ik kort elke avond waar we ’s morgens wakker werden (met coördinaten), op welke plekjes we die dag kwamen, de mooie dorpjes en steden die we bezochten en waar we de komende nacht zouden slapen.

Dit was een handige manier om met vrienden motorhomers mooie plekjes uit te wisselen en bij de nabewerking van mijn reisfoto’s terug te vinden waar nu juist die ene foto genomen was.

De laatste jaren ben ik daar echter mee gestopt omdat het toch iedere avond wat tijd in beslag neemt en een mens al eens afgemat kan zijn op het einde van zo’n drukke vakantiedag.

Maar ik betrap er mezelf op dat ik mij zonder dit dagboek mijn reizen veel minder in detail kan herinneren. Daarom wil ik nu op deze manier trachten de draad terug op nemen en op reis een dagboek bij houden aan de hand van korte verslagen voorzien van enkele foto’s, onder de vorm van een blog. Als we dan bij een open wifi spot komen kan ik deze opladen en met jullie te delen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s